Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid van NED International B.V. Privacyverklaring.

"Het heeft allemaal met gevoel en emoties te maken".

Over ons

Myrna Goossen heeft in samenwerking met NED International een eigen kledinglijn. Het is een bijzonder vrouwelijke en trendy collectie die zich typeert door unieke dessins en fijn te dragen stoffen in zowel prints als uni. Je bent op zijn best in een complete Myrna outfit!

Een goed met elkaar te combineren collectie, die een rijke uitstraling heeft en toch voor iedereen betaalbaar is. De collectie is te verkrijgen in 150 winkels in binnen- en buitenland.

De nieuwe collectie van MYRNA by NED bestaat uit een kleurenpallet van zowel warme aardetinten, als frisse groentinten met verrassende kleurcombinaties.

De dessins zijn prachtig, verrassend en altijd flatteus, want dat is waar Myrna by NED voor staat: Vrouwen laten stralen!

De kwalitatief hoogstaande, comfortabele stoffen in zowel prints als uni creëren een rijke, jeugdige en energieke uitstraling, maar zijn toch betaalbaar.
Voor zowel casual als representatieve momenten is deze collectie zeer geschikt vanwege de vele combinatie-mogelijkheden. De collectie is zoals de vrouw van tegenwoordig is: Het ene moment super vrouwelijk, het andere moment stoer en uitdagend. En ja, het inmiddels zo bekende Myrna-jurkje met lange blazer heeft een prominente plek in deze collectie.

Blijf op de hoogte
schrijf u in